Kom i form. Köp spinningcykel online!
Spinningcyklar på nätet

Abilica spinningcykel

Spinning är en utmärkt form av aerob träning som sker inomhus, ofta till rytmen av musik. Träningen utförs på specialdesignade stationära cyklar och hjälper oss att hålla oss pigga och fräscha under hela året. Spinning är utmärkt som kaloribrännare och du kan bränna uppemot 600 kalorier i timmen.


Det som är så bra med spinning är att det är en skonsam form av träning för människor i alla åldersgrupper. Det är det perfekta sättet att komma i form och samtidigt minska den dagliga stressen och även ha roligt. Vare sig du letar efter enkelt sätt att stärka din kondition eller söker efter ett alternativ till att träningscykla utomhus vid ruskväder, ger spinningen dig en en fantastisk träning.

Spinningcyklar är specialdesignade motionscyklar speciellt konstruerade för både tuffa och hårda träningspass. Med de tekniska hjälpmedel som följer med de allra flesta modeller kan du med lätthet kontrollera din egen träning.

Är du ute efter en prisvärd spinningcykel av god kvalité kan vi rekommendera någon av Abilicas olika modeller. Abilica erbjuder bra produkter både för nybörjaren som för den krävande elitmotionären.

För dig som både vill ha ett träningsredskap av bra kvalitet och som har en snygg design rekommenderar vi:

Abilica TopSpin Spinningcykel:

Spinningcykel billigt online


Denna cykel är i stort sett ljudlös pga dess remdrift, vilket gör det ypperligt att placera den framför din tv. Den levereras med fastnav och dubbelt styre (ger möjlighet till varierat grepp).

Tekniska data:
• Avstånd sadel till pedal inställbart 71-91 cm
• Steglöst inställbart motstånd
• Remdrift gör den tystgående
• Levereras med kombipedaler
• Förberedd för cykeldator, tillbehör
• Mått LxBxH 122x51x104 cm
• Vikt svänghjul 22 kg
• Vikt 49 kg
• Max användarvikt 130 kg

Ett stort antal av de som tränar spinning gör det på ett av alla de gym som finns att tillgå. Det finns dock ett snabbt växande antal utövare som insett fördelen med att träna med en egen träningscykel hemma. Dessa spinningcyklar har vanligtvis en stabil och slitstark konstruktion, men är fortfarande lätta att flytta pga att de har hjul.

Många människor har efter att ha provat otaliga olika träningsmetoder och övningar kommit fram till slutsatsen att spinning är det bästa sättet att gå ner i vikt och få en bra kondition. Spinning pressar kroppen till den optimala nivån, anpassat efter den personliga individens förutsättningar.